Printer Storing

Over ons

Printer Reparatie en Onderhoud aan HP, Brother en Lexmark Laserprinters

 

DBJ-ICT al jaren een vertrouwd adres voor onderhoud, reparatie en supplies van kantoormachines van de Hewlett Packard, Brother en Lexmark.

 

DBJ-ICT staat bekend om zijn snelle service en deskundige monteurs. Storing? Wij kunnen binnen 24 uur uw printer repareren.

 

Nieuwe of gebruikte printer nodig?

 

Of het nu gaat om de nieuwste laser printer, een draadloze printer of een kopieermachine kunt u bij ons terecht.

 

Wij beschikken over een breedt assortiment van nieuwe printers. Ook leveren wij printers die niet meer geleverd worden door de leverancier AOL (And Off Life) modellen. Wij hebben ook refurbished en demo printers. Bij al onze gerefurbishede printers worden de slijtage onderheven onderdelen gecontroleerd en waarnodig vervangen zodat deze draait tot zijn volgende maintenance.
En natuurlijk toners, cartridges en andere supplies.

 

Printer Onderdelen


Voor HP Laser printers maar ook andere merken oa. Brother, Lexmark leveren we onderdelen voor reparatie, opties, toebehoren, supplies, accessoires etc.

 

Exchange Onderdelen


Om de kosten zo laag mogelijk te houden voor u en het milieu te ontlasten heeft DBJ-ICT.nl een Exchange Service. Als u een exchange of refurbished product koopt kunt u het oude product retourneren.
Dit kan met fusers en maintenancekits. Ook het defecte onderdeel kunt u retour sturen naar ons.

 

Refurbishment


Fusers , maintenacekits en complete apparatuur worden door ons gerefurbished. Dit betekend dat alle aan slijtage onderhevige componenten worden vervangen, zoals fusing film, rollers, lagers, tandwielen, etc. De fusing wordt volledig gereinigd en geïnspecteerd. Vervolgens wordt de unit met nieuwe onderdelen opgebouwd, grondig getest en verpakt.

Apparatuur


 

hp printers

© Printer Storing. 2019. All Rights Reserved.
Designed & Hosted by: DBJ-ICT